Regnskab

Regnskabsudarbejdelse er kerneydelsen hos Revisionsfirmaet Peder Holt. Troværdig information er ikke kun et krav fra de offentlige myndigheder. Troværdige tal er også særdeles vigtige for virksomheden selv:

  • Ledelsen undgår så vidt muligt, at der træffes forkerte beslutninger på et fejlagtigt regnskab.
  • Assistance medvirker til opfyldelse af krav fra myndighederne.
  • Troværdig information er nødvendig for, at virksomheden kan opretholde kreditter og kreditforsikring.

Et højt fagligt niveau sikrer, at de årsrapporter vi udarbejder, er i overensstemmelse med lovgivningen, gældende regnskabsvejledninger og selvfølgelig god regnskabsskik.

 

Vore årsrapporter er overskuelige og informative, hvilket betyder, at læseren af årsrapporten og omverdenen har tillid til årsrapportmaterialet.

 

I forbindelse med årsrapportudarbejdelsen rådgiver vi om skatteforhold, således at den pågældende skattelovgivning anvendes optimalt.

 

 

Hos Revisionsfirmaet Peder Holt anser vi det for helt naturligt at ledelsen i en virksomhed ønsker at optimere omkostningerne til revisoren.

 

– I sidste instans afhænger prisen imidlertid af kvaliteten af virksomhedens regnskabsmateriale. Desto bedre og mere fyldestgørende materiale revisoren kan få fra virksomheden – jo hurtigere og billigere bliver udarbejdelsen af regnskabet

 

KONTAKT REVISIONSFIRMAET PEDER HOLT

 

 

Regnskab samt bogføring udføres for mange kunde i hele det midtjyske område.

 

Vi har også revisorer boende uden for Brande, idet vi har en revisor boende i Grindsted, som udfører regnskabsmøder i Grindsted, bogføringsassistance i Grindsted samt budget, samt iværksættermøder i Grindsted/Billund området.

 

Derudover har vi også en revisor boende i Ejstrupholm, hvorfor vi også afholder kundemøder i Ejstrupholm og Nørre Snede, bogføringsopgaver i Nørre Snede, samt udarbejdelse af moms og årsrapport.

 

 

Regnskab, Årsrapport, Skatteforhold, Skattelovgivning