køb & salg af virksomhed

 

Det kræver typisk megen overvejelse og planlægning, når man som selvstændig står overfor at købe/sælge en virksomhed. Selve købs-/salgsprocessen tager ofte lang tid og kræver en grundig forberedelse.

Skal du købe en virksomhed

 

Et køb af en virksomhed kan virke uoverskueligt, og det afholder mange fra at komme i gang.

 

Der er mange ting, du bør overveje inden du køber en virksomhed og undervejs i forløbet, men så er det heller ikke sværere. Med forberedelse og professionel hjælp er du godt på vej.

Skal du sælge en virksomhed

 

Mange virksomhedsejere kommer for sent i gang med deres ejerskifte. Andre er ikke tilstrækkelig forberedt, når muligheden byder sig. Det kan give nedslag i prisen – eller i værste fald ødelægge en god handel.

Læg en plan for ejerskiftet som en naturlig del af strategien i din virksomhed. Også selv om salget af din virksomhed ligger lidt ud i fremtiden.

Ejerskiftehåndbogen – om køb og salg af virksomhed

Rådgivning ved køb og salg af virksomhed

 

Hos Revisionsfirmaet Peder Holt har vi stor fokus på, at kunderne får professionel rådgivning, som giver kunden et godt økonomisk overblik, samt har fokus på alle aspekterne i forbindelse med et køb/salg.

 

Vi hjælper kunden med at få opstillet et beslutningsgrundlag, så han/hun kan træffe den rette beslutning.

 

Vi yder kompetent rådgivning i hele købs-/salgsprocessen, som fx deltagelse i møder, gennemgang af købs-/salgsaftalen i samarbejde med advokat osv. Sagt på en anden måde er vi rådgiveren, der er med fra start til slut.

 

Vores kunder kan derfor forvente, at vi fungerer som en seriøs og kritisk sparringspartner under hele overdragelsesprocessen.

 

I forbindelse med analyseforløbet hjælper vi kunden med at få udarbejdet realistiske beregninger af virksomhedens værdier herunder beregning af goodwill.

 

Står du med overvejelser om et køb eller salg, så kontakt en af nedenstående revisorer:

  • Registreret Revisor Mette Degn
  • Registreret Revisor Jimmi Lillelund Pedersen
  • Revisor Cand Merc Aud Tommy Mikkelsen

KONTAKT REVISIONSFIRMAET PEDER HOLT

 

 

 

Ejerskifte, Salg, Køb, Rådgivning, Goodwill, Advokat, Overdragelse, Proces, Virksomhed, Revisor, Værdier, Beregninger, Selvstændig, Planlægning, Ejerskiftehåndbogen, Økonomisk.

 

Link partnere: Brande.dk Hår Extensions Hos MIsslux.dk